Armonie în pandemie?

Starea de armonie aduce împlinire în toate sferele vieții - personale, familiale, sociale, profesionale

Perioada pe care o traversăm a adus cu sine schimbări nebănuite în viața fiecăruia dintre noi.

Nevoia de regăsire a armoniei este cu atât mai pronunțată în prezent, deoarece ne-am schimbat prioritățile, fiind puși să vedem și o altă perspectivă a vieții noastre.

Ne confruntăm în aceste zile cu stres, teamă, insomnie, descurajare, pierderea liniștii și a încrederii în ziua de mâine.

Avem nevoie să regăsim bucuria de a trăi, liniștea de a ieși din casă în siguranță, stabilitatea unei vieți previzibile, pentru că simțul nostru firesc de supraviețuire și de adaptare ne îndeamnă la aceasta.

Putem face o punte între viața pe care o știam și cea spre care ne îndreptăm?

Această punte presupune a investi în sine.

Presupune a recunoaște și a accepta când vă este greu, când aveți nevoie de timp și, uneori, de sprijin pentru a face față atâtor griji.

Schimbarea prin care trecem este, în esență, un îndemn mai blând sau mai radical spre dezvoltare, care are nevoie să prindă formă, contur în imaginație, pentru ca apoi să o transpunem în viață.

Putem fi alături de dumneavoastră în acest proces de schimbare interioară, punându-vă la dispoziție experiența noastră în psihoterapie și coaching, materialele și cursurile de psihologie, consultațiile de consiliere și psihoterapie pe care vi le oferim.

Conexiuni