Duminica, 7 Iunie 2020
cabint de psihologie armonia consult smaranda grosu

Rezolvarea conflictelor, consiliere de cuplu

Firma noastra iti ofera servicii de training, cursuri de specializare, consiliere familiala si de cuplu, selectie de personal (evaluare psiho-aptitudinala). Ne propunem sa contribuim la imbunatatirea aspectului de comunicare in mediul organizational, si sub aspect personal, pentru clientii nostri.

Comunicarea eficienta, rezolvarea conflictelor, gestionarea armonioasa a timpului sunt prioritati in mediul organizational.

Atacul de panica, dificultatile de comunicare in cuplu sau in familie, dilema de a lua o decizie optima, depasirea unei traume etc. sunt situatii din viata ta din care iti doresti intotdeauna sa iesi invingator. Impreuna putem atinge acest scop.

Iti spui uneori ca "toate ti se intampla numai tie"? Cu totii trecem prin obstacole, prin reusite, ne simtim uneori intelesi, apreciati sau nu. Cum ar fi sa intelegi si sa transformi toate aceste obstacole in reusita?

Daca o problema de viata te framanta, iti propun sa o vedem impreuna ca pe un prilej de a te cunoaste mai bine, de a afla despre resursele si capacitatile tale interioare (incredere in tine, curaj, vointa, fermitate, tenacitate, optimism etc.) pe care le poti folosi, pentru a o depasi. Iar dupa aceea, vei putea vedea ca alte probleme de viata care iti apar, sunt doar reale surse de transformare interioara pentru tine. Folosind potentialul lor de transformare pentru tine, te vei intelege mai bine si te vei putea bucura de calitatile pe care le vei descoperi in tine.

Manager, Smaranda GROSU

servicii cabinet psihologie
psihologie Consiliere
psihologie Training
psihologie Cursuri
coaching Coaching
team building Team building
selectie personal Selectie personal

contact cabinet psihologie
Mobil 0723 690 090
Adresa Bd. Dimitrie Cantemir nr.22, sect.4, Bucuresti.
Email contact@armoniaconsult.ro
web design In-Touch.ro